dijous, 25 de novembre del 2010

NOTÍCIES DE LA SETMANA. (DAVID, MARTA)

Aquesta setmana dos germans bessons, na Marta i en David han estat per casualitat els dos protagonistes de la setmana de cada una de les classes de 5 anys. Aquí teniu les notícies que ens han explicat.

Notícia d'en David:

UN OCELL ALLIBERTAT GRÀCIES A LA GENT



Un ocell de nom "suís" va caure i va ser trobat al pati d'una casa. El van dur al centre de recuperació de Menorca on li van donar menjar. Quan va estar bé el van alliberar.
És molt important saber que si trobam un animal ferit o malalt podem telefonar al GOB perquè aquesta gent és la que s'encarrega de curar-los i cuidar-los!

Notícia de na Marta:

SENSE ESPAI A LES CANERES DE MENORCA

Moltes persones abandonen els seus cans i moixos quan ja no els volen. Aquests animals van a parar a les caneres. Abandonar un animal no està gens bé. Ells ens estimen molt i nosaltres també els hem d'estimar i tractar-los bé.
Un dia unes persones van abandonar una fura i a les caneres no hi ha cap lloc prou adequat per tenir un animal d'aquestes característiques, per açò han hagut de fer un espai amb terra i una xerxa per a ella.
Els animals estan molt tristos quan algú els abandona i no els vol, cal cuidar-los i pensar que ells mai ens abandonarien a nosaltres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada